Geachte,
Beste,

 

On Wheels heeft er een boeiend 2015 op zitten. Op 8 april 2015 lanceerden we de app On Wheels, die toegankelijkheid van handelszaken en bezienswaardigheden in Vlaanderen in kaart brengt. Momenteel hebben we 7 steden (Gent, Antwerpen, Kortrijk, Brugge, Hasselt, Sint-Niklaas en Tienen) opgemeten en staan er nog 7 op de planning (Mol, Brasschaat, Maasmechelen, Lier, Leuven, Eeklo en Namen). We willen graag uw stad mee opnemen in onze jaarplanning. Voor een zacht prijsje organiseren en voeren wij de opmetingen uit van de handelszaken die u graag wil toevoegen aan de app. 

Van 7 maart tot en met 12 maart organiseert On Wheels samen met Radio 2 en Toerisme Vlaanderen de "week van de toegankelijkheid". We willen die week aangrijpen om zeer georganiseerd op grote schaal steden en gemeentes te gaan opmeten. Toegankelijkheid in Vlaanderen zal weer ruimschoots aan bod komen met een aantal informatieve en ludieke campagnes en een grote opmeetcampagne. Tijdens die week en de aansluitende "week van de zorg" (14 tot 18 maart) willen we alle steden en gemeentes die intekenen op ons voorstel, laten opmeten.

Uw stad/gemeente geeft toch ook om toegankelijkheid. Laat ons weten of we uw stad/gemeente meer informatie mogen sturen over de aanpak, de prijs en de timing van de actie.

 


Wat meten we zoal op per locatie?


Voor elke locatie zoeken we volgende informatie:


DE INGANG

  • Breedte van de ingang
  • Aantal drempels
  • Hoogte van de drempels


DE DOORGANG

  • Breedte van de doorgang
  • Draaicirkel


HET SANITAIR

  • Gewoon toilet op gelijkvloers
  • Aangepast toilet met beschrijving en afmetingen

 


On Wheels mag ons contacteren om opgemeten te worden in de periode van 7 maart tot 18 maart

Ja
Neen

 

 


Contacteer volgende persoon van onze gemeente/stad om af te spreken voor de opmeting (naam, voornaam, GSM, mailadres)

> Antwoorden op deze vraag

 


Dank om onze vraag in overweging te nemen,
Met vriendelijke groeten,

Het On Wheels team
Michiel, Joke, Rob en Karl

 


 


 
powered by toecomst