OPMETEN IN AARSCHOT

 


Geachte,
Beste,

In de loop van 2018 wil On Wheels in samenwerking met de adviesraad toegankelijkheid en met het stadsbestuur van Aarschot de toegankelijkheid van een groot deel van de handelszaken opmeten in de stad. 
Daar willen we graag de hulp inroepen van uw school. We willen immers liefst met jongeren aan de slag om hen bewust te maken van de drempels die mensen met een beperking elke dag opnieuw moeten overwinnen. Deze actie kan bijvoorbeeld worden ingepast tijdens een themaweek op uw school. Omdat de opmeting nauwkeurig moet gebeuren, werken we liefst met de hogere graden. We komen een opleiding geven aan de leerlingen over toegankelijkheid en hoe een zaak op te meten. Tijdens dat infomoment krijgen ze ook het materiaal mee om hun opdracht goed uit te voeren. U bepaalt zelf het aantal uren dat de leerlingen op pad gaan om toegankelijkheid in kaart te brengen.

Als uw school deelneemt, brengen we de gegevens die uw studenten opmeten in de app On Wheels in. De app On Wheels gidst mensen met een beperking hun weg te vinden in de stad.
Graag willen we weten of een aantal klassen in uw school mee zou werken aan deze opmeetactie?

Fijne werkdag,
Het On Wheels team

 


Onze school wil graag meewerken aan het opmeten handelszaken in Aarschot om mensen met een beperking te helpen

Ja
Neen

 

 


Vul hier de contactgegevens in van de persoon in uw school waarmee we kunnen afspreken:

> Antwoorden op deze vraag

 


Informatie

Heeft u vragen, dan kan u steeds bellen op het volgend nummer:

On Wheels vzw, Karl Thiry0497/40 50 31

 


 


 
powered by toecomst